قزوین_به گزارش بسیج، جاوید پورنگ دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان در جلسهای با موضوع حمایت از نظام آموزشی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانشآموزان، با اشاره به فرمایشات رئیسجمهور مبنی بر اهمیت والای آموزش و پرورش بهعنوان رکن اصلی پیشرفت جامعه، اظهار کرد: آموزش و پرورش باید با بهرهگیری از ظرفیتهای قوه قضاییه، در مسیر تقویت نظام تعلیم و تربیت و کاهش آسیبهای اجتماعی گام بردارد.
وی با ابراز نگرانی از پدیده ازدواج زودهنگام دانشآموزان در سنین پایین، این موضوع را یکی از چالشهای جدی دانست که میتواند به مشکلات متعدد اجتماعی و خانوادگی منجر شود و تأکید کرد: باید با برنامهریزی دقیق و اقدامات پیشگیرانه، از بروز چنین آسیبهایی جلوگیری شود.
دادستان تاکستان همچنین بر لزوم جلوگیری از ترویج ناامیدی در میان دانشآموزان تأکید کرده و خواستار ابتکار عمل مسئولین آموزش و پرورش در ایجاد فضای انگیزشی و امیدبخش شد.
وی در ادامه، با اشاره به خطر اعتیاد به فضای مجازی و آسیبهای ناشی از آن، از آموزش و پرورش خواست تا با آموزشهای هدفمند و نظارت مستمر، دانشآموزان را در برابر این تهدیدات مصون سازد.
در پایان، دادستان از تشکیل "گروه واکنش فوری" در سطح شهرستان خبر داد که وظیفه آن ورود سریع و مؤثر به مسائل و مشکلات دانشآموزان و رفع فوری آنها با همکاری نهادهای مرتبط است.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری مشترک قوه قضاییه و آموزش و پرورش، شاهد آیندهای روشن برای نسل جوان باشیم.
انتهای پیام/۱۰۰۵